Wat gebeurt er eigenlijk

De wereld energie op de aarde verandert, de Frequentie gaat omhoog, we gaan dus weer naar het licht. We zijn dus niet meer verstoten uit het land van Eden. Wij gaan NU onze nieuwe realiteit creëren. Dus wees bewust wat je creëert.

In de praktijk komt het erop neer dat alles wat niet zuiver is een lagere trilling heeft en deze trilling kan er niet zijn bij deze hogere huidige frequentie. M.a.w. alles wat niet zuiver is in jou, wil er uit. Het wil gezien worden.

Het probleem is dat we niet geleerd hebben te voelen. We daar vaak onbewust voor weglopen. We gaan dan in een soort aangeleerd gedrag. Wees dus bewust wat je doet.

Het mooie van een hogere frequentie is dat Liefde regeert. Liefde betekent ook verbinding. Verbinding met jezelf, je medemens, de natuur, moeder aarde etc etc.

Je mag bewust worden dat je dat gaat voelen. Want als je met positieve mensen omgaat voel je je beter en wanneer je met negatieve mensen omgaat juist zwaarder. Dus vanuit verbinding voel je dus ook de ander. Wordt eens bewust dat je dat voelt en spreek jouw gevoel eens uit. Voorbeeld je hebt een mooi gesprek met iemand en je merkt dat je je blij voelt. Spreek in de ik vorm: Ik merk dat ik me blij voel. Daarmee bekrachtig je de verbinding. Het kan ook vanuit een negatief gevoel. Je bent in gesprek en je voelt je in de hoek gedrukt. Spreek in de ik vorm: Ik merk dat ik me  in de hoek gedrukt voel. Je zult merken dat je dan een reactie ontvang met “wat bedoel je”? Dan is er ruimte om jouw gevoel verder toe te lichten. Reageert de ander negatief laat het gesprek of situatie los, de ander veranderen kun je niet.

Wet van Energie:  alles wat je aandacht geeft groeit Dus wees bewust wat je aandacht geeft!